Badan letihh je

Saya pregnant 15 weeks tapi since awal pregnant badan asik letih je. Ada jugak buat2 kerja rumah tapi lepastu mesti terbaring rasa nak tidurr je. Normal ke macam ni. Kadang ada jugak teringin nak active macam dulu. Tapi lemah badan ni tak boleh di kawal🥹 sebab ada yang cakap dekat saya tak boleh malas2 kena rajin2 time pregnant🥹 tapi badan kita, kita yang rasa. Normal ke macam saya ni?#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

kite x blh dgr ckp org.klau kite push badan kite utk bt jgk nnt stress plak y timbul.kdg org ni tau bercakap je..bkn dieorg y rase tp kite y tanggung.bt ape y awk rse mampu.normal badan rasa letih lesu..badan dah mengalami perubahan hormon.

normal je awak.. saya dulu aktif, mengandung yg kedua letih dan penat lain macam.. saya baring je trus tdur.. dulu mengandung no 1 xd ngatuk aktif je.. no 2 ni pula badan rasa lain.. letih + mengantuk

normal je awk. sy yg 14week pon dgn bekerja . keje sekejab berdiri, kejab duduk . lenguh tulaaa . balik keja mmg xbuat pape dah. cukup time tdo.

ye normal. nak buat apa apa pun ikut kemampuan kita. jangan ikut orang.