Check up gov & swasta

Saya pregnant 13w, dah buka buku pink di KK. nak tanya boleh ke kalau saya checkup di KK untuk check urine, darah, berat semua tu dan check up di swasta jugak dalam masa yang sama untuk scan baby? Ada ibu2 yg buat macam tu tak? Biasanya ibu2 yang check di swasta untuk scan baby pergi setiap bulan juga atau ada certain bulan saja pergi? #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

Boleh awak. Saya pergi 2x je check di swasta. Masa buat details scan & check gender. 😊

1y ago

tak pasti, boleh kot. cuma kena inform nurse di kk la.