Ada kesan air dekat seluar dalam

Hi, saya pregnant 11w, pagi tadi tiba2 ada kesan air dlm 2 sudu besar dkt seluar dalam. bahagian vagina pun gatal. sebelum ni saya tak ada masalah keputihan. ni first time keluar cecair dkt seluar mcm air kencing, tapi tak bau hancing. mommy2 pernah alami tak ? apakah ia ? bahaya ka ?#newmom #ingintahu

1 Balas

Sy pun pernah macamni, gatal keputihan cair then kadang bertukar warna. So masa checkup kat kk, sy terus inform doc. Doc ada amek sample keputihan utk detect kalau ada gbs. Result keputihan sy haritu memang sy gbs carrier. Nanti nak checkup inform je doc ya.