sakit kepala..

saya preggy ank first skang dah minggu ke 25..sejak seminggu ni saya kerap sakit kepala berdenyut2.. saya nak tanye kalau kita makan panadol actifast bole ke???ubat kk saya dah mkan habis tapi masih sakit lagi macammane ye nak buat??#firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Tak boleh sis takut baby cacat nanti cuba sis minum penadol biasa sja sebab actifast ni dia kuat sikit x bagus tuk ibu mengadung

2y ago

tima ksih sudi mmblas...tapi kan klau kite bli ubat kat farmasi bole ke..??