Buka buku pink

Saya pernah bersalin czer n baby premature 32w pada 2020 n alhamdulillah rezeki Allah saya skrg pregnant 4w3 .. nak Tanya agak2 minggu ke berapa Sy kena buka buku ea.. ke sama jee 8week baru g kk .. pelik kalini pregnant xde alahan mual o pape ? Cume pening2 n perut cramp jee .. kkdg confused pregnant ke x? Tq yg sudi jawab #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sama saja. Sy ex caeseran 06/22 pun misi bg appt dtg buka buku masa 11w.

1y ago

back history 2x miscarriage, 1y gap caeser. sy scan kat luar masa 9w sbb kk require gmbr scan yg dh ada nmpk fetal pole. Sy walk in masa 10w ingat dh blh buka buku terus, rupanya kena buat appt dulu. itu yg dpt 1w