OPK positive CD9 dan semakin menurun , tiba² niari CD13 naik positive tnggi lagi . Normal ke ?

Saya period 9/11-12/11 , 4hari saja saya period tpi sedikit . Lepas period saya buat test ovulation CD9 dh positif naik terang sgt , esok dan seterus nya ia semakin menurun .. tapi tetiba CD13 tetiba naik terang balik . Adakah ia normal ? ##ingintahu #pleasehelp #pejuangduagaris

OPK positive CD9 dan semakin menurun , tiba² niari CD13 naik positive tnggi lagi . Normal ke ?
1 Balas

Normal. Tahniah anda mengandung 👏🏼👏🏼