Keluar darah pada w6d6 dengan jumlah agak banyak. Bahaya atau tidak?

Saya pergi klinik pada pagi tadi sebab nak make sure takda pape. Pada belah pagi hanya lelehan. Tapi bila waktu maghrib hingga ke waktu 4 pagi. Saya dapati jumlah darah semakin banyak. Saya akan ke klinik. Tapi masih boleh ke saya berfikiran saya tidak berada di peringkat bahaya? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Keluar darah pada w6d6 dengan jumlah agak banyak. Bahaya atau tidak?
1 Balas

Dr pengalaman sy gugur 2 kali, ini mcm tanda2 gugur.. Gugur kali kedua macam nie la.. Mula2 masa lap je ada darah, lama2 darah makin banyak lepas sy pg hospital..doc suruh dtg lg dua minggu tp blm smpai 2 minggu kantung dh jatuh sndri.. Masa tu dlm 6 weeks..ada org dia bleeding tp kandungan dia still survive sis tp sy 2 kali mcm nie kandungan tak survive😢