Miss miscarriage 14week

Saya pergi buka buku pink di kk then waktu scan doktor ckp baby xde heart beat.then kna refer ke EPAU shah alam.disebabkan xde bleeding and cramp kna refer pakar O&G.setakat ni masih blm dpt apa2 tarikh appointment utk jumpa pakar.perlu ke saya double scan di klinik swasta utk comfirmkan yg baby btl2 xde heartbeat?anak first so rasa mcm ssh nk percaya benda ni.ada sape2 ada pengalaman mcm ni x sblm ni.#pleasehelp

2 Balas

saya 2x preggy 16minggu scan heart beat bby xda.terus g ed.dorg akn scan perut klau xnampk jugak akn scan ikut bwh...semoga dipermudahkan urusan puan.

Boleh mntk 2nd opinion dari klinik swasta, jika betul apa yg dktr kk kata, mohon awk & suami lapang dada dan redha.