Normal ke kalau ada titisan coklat semasa hamil start dari minggu ke 6 sampai sekarang?

Saya pakai panty liner sebab ade titisan/tompokan coklat atau kekuningan (yg dah nk habis period atau terkucil sedikit) sejak mengandung minggu ke 6 sampai sekarang dah minggu ke 8.. Saya risau yee.. Die bukan darah period merah tu.. Alhamdulillah kantung baby saya dalam rahim.. Lagi 2 minggu baru jumpa Dr. semula utk dgr degupan jantung baby.. Doakan saya & baby baik2 saja ye.. #ingintahu

1 Balas

saya pun mcm awk since 8w now dah 10w & kadang2 keluar mcm darah beku period ketul tu tapi sikit jela.. bila refer doc, doc ckp selagi bukan fresh blood & tak sakit tak perlu risau tapi hari hari saya risau jugak 🫠 semoga awk & baby sihat

2y ago

Terima kasih sbb balas.. Ouh darah beku eh.. Kena minom banyak air masak panas taw... Panas yg boleh tahan laa.. Jgn minom bergas & jgn makan fast food buat masa ni.. Kalau setakat nak merasa 1/2 suap takpe laa.. Hilangkan kempunan tu... InsyaAllah baby & awak sihat jer tu..