Hi, saya nak jual breastpump empreus and madela harmony. Ada yang berminat?

Saya pakai breastpump empreus tiga bulan sahaja dan madela harmony sekali dua guna sahaja sbb tak sesuai. Saya nak jual RM550 for empreus double gold and dapat PPSU cup 4, dua PPSU yang tidak digunakan langsung masih dalam kotak. RM60 for madela harmony.

Hi, saya nak jual breastpump empreus and madela harmony. Ada yang berminat?
2 Balas

Medela ade lg X sis?

👍