Momy baju newborn mmng kecil betul ke

Saya oder baju newborn kat shoppe skli tengok kecil nya baju..smpai sya ckp bnyk kli muat ke ni kat bby nanti😬saya beli baju yg 0-3mnth pnya#firstmom

3 Balas

Beli skit2 ja utk newborn sis sbb nya bby cepat besar😂😂nnt msuk bulan kedua kna beli yg 3-6pulak😂😂 sy pun beli 4helai ja utk newborn,,nnt cari yg 3-6 pulak..

kena tgk besar baby camne la nnt 😬 anak saya keluar 2.5kg baju kita rasa dah cukup kecik tp dia tak muat jugak 🫣

sy suka beli yg 3-6m sis, xde la kecik sgt n xdela besar sgt. bby cpt membesar kalau beli yg NB pakai sekejap je.