sakit kepala

hi!saya nk tnye kenape pde usia kandungn 11w rasa sakit kepala yg melampau atau itu petanda alahan ?maaf bertanya ..sye first pregnant..#pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

klau sakit kepala yg x kuat sgt, tu biase. if terlalu kuat, sila pergi klinik utk check. takut ade masalah darah tggi or pre-eclampsia

2y ago

ooo..sye sakit kepale kuat sgt klau sekali rase tu

Ye alahan, tp dia dtg sekejp ja.. n sakit kepala tu smpai muntah 😞. Itu pengalaman saya la ,