Baby kurang gerak

Saya nk tnye. Kandungan saya dh 7 bulan n dh bleh start kira gerak baby. Tpi dlm 2 hari nie baby kurang bergerak. Saya dh pegi scan n baby oky sahaja. Tpi air ketumban saya kurang n kena kencing kotor. Adakah itu punca baby saya kurang bergerak? Risiko ke smua tu? Mcm mana saya nk buat ye? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

1. minum air masak banyak2. 2. jaga kebersihan 3. jgn tahan kencing risiko utk baby 1. kelahiran premature 2. kelahiran bayi kurang berat risiko utk ibu 1. jangkitan kuman ke buah pinggang 2. darah tinggi 3. anemia

Makan tembikai