Nak kira trikh due mvm mna?

Saya nk tnya, pasal kiraan due Saya terbabas 11hb 7 😄 n 14hb sy dtg haid mcm biasa 8 hari n lps pd haid sy dh x bersama kira trikh due tu nk kira hri terbbs ke atau last haid??🤭blh tlong jwp tak hihi#pleasehelp

2 Balas

Nak tahu usia kandungan kira daripada hari pertama last period cycle

7mo ago

Yup. Bila kandungan dah berusia 8 weeks dah boleh pergi scan 😊

14/7 ke haid ? Lepas drpd tu awak detect pregnant ke ?

7mo ago

biasanya akan cek due dari hari pertama haid. 14hb tu. Utk confirmation, kena gi scan pulak lepas tu nak tengok dah berapa weeks. 🥰