Scan 28week dengan pakar untuk org yg pernah ceaser

Saya nk tnya . Kenapa ibu² yg pernah bersalin ceaser ,masa next pregnant kenapa kena jumpa pakar untuk scan masa kandungan 28week? Tujuan apa ya jumpa pakar terus, sllunya scan dengan doktor biasa ja

1 Balas

dia nk dptkn rekod kesihatan awk terkini, apa perancang yg dipakai sblm dpt tahu pregnant, nk plan apa method of delivery yg sesuai dgn keadaan kndungan. tapi method of delivery akn decide bila kndungan cecah 35-36w