spotting atau bleeding ?

hi saya nk tnya harini saya 5week 4days dari smlm dan harini saya ada keluar tanda mcm dlm gambar warna coklat gelap .. ada pergi scan xde kantung lg sbb too early .. saya dari first dapat tahu pregnant mmg ada cramp perut on/off ada x yang mengalami mcm saya ? smlm saya perasan masa buang air xde dekat panties .. harini ada lekat kat panties .. doakan kandung saya selamat ya aamiin #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

spotting atau bleeding ?
2 Balas

sama dengan sy keluar color coklat mcm ni lah tapi terus pergi klinik.. doc bagi ubat kuatkan rahim.. Alhamdulillah harini masuk 6w dah xde coklat2 tp masih makan lagi ubt kuatkan rahim sehingga hbis..

9mo ago

in shaa allah semoga dipermudahkan urusan kita bersama doakan ya in shaa allah

Try calit dgn putik kapas ke kawasan faraj utk pastikan warna cecair

9mo ago

baik terima kasih saya cuba