Cuci dan tampal gigi

Hi saya nk tanya..saya due awal bulan 12..tapi 30/11 ni saya ada appoinment cuci dan tampal gigi..kena pegi ke atau tak payah lepas bersalin baru pergi?#seriusnanya #firstbaby #firstmom

8 Balas

Sakit tak gigi awk.. takut masa dlm pantang sakit gigi pastu bertambah seksa sbb busy jgk jaga baby nb. Kalau sy sy siap dulu sebelum bersalin, sy sebelum bersalin ada tampal gigi..

2y ago

Buat je kalau time tu baby belum keluar.. hehe

saya due bulan 2 tahun depan..saya cabut gigi bulan lepas sbb dh xleh tahan..nk buat rawatan akar xleh sbb xtray akn effect bby..alhamdulillah 3 hari je xselesa..skrg dh boleh maka

buat je sis xde masalah.. sy due december jgk.. baru lpas cabut gigi sbb sakit.. nnt bln 11 apptment utk scalling and tampal gigi yg lain pula

Sy pun due awal bulan 12. Minggu lepas baru lepas buat scaling. Rasanya dia akan buat satu je and buat cepat2. Sebab dia takut baby stress

2y ago

ouh..takut xdan buat baby dh nk kluar😅

pergi je sis. sebulan mungkin boleh sembuh sepenuhnya. kalau xbuat nanti dalam pantang gigi sakit lagi emosi nanti

buat je sis sy baru lepas buat semlam..due december jugak ni

Saya tampal je. Hahaha tp memang tak selesa after tu.

inform jaa dgn doktor gg. biasanya tak jadi issue pun