Normal ke?

Saya nk tanya normal ke utk kandungan dlm first trimester perut tak rasa apa ii? Masa awal kehamilan saya ada rasa juga perut bahgian rahim keras bila ditekan tapi mkin lama makin kurang mcm tekan perut biasa kadang ii.. tapi kalau gejala alahan atau sering kecing tu masih berlaku mcm biasa ..

2 Balas

normal je awak jgn risau, sy pula bby 1s dah boleh rasa bby mengeras kat bahagian bawa perut, skrg bby yg ke2 ni takde pula rasa pape, mungkin setiap kandungan berbeza kot

Mungkin setiap kandungan tak sama… saya pon dulu 2nd pregnancy macam tu tak rasa apa2… dah masuk 4bulan baru rasa….