Breastpump wearable

Saya nk membeli brestpump wearable sblom melahirkan.saya ada berkenan dengan wearable youha ins gen2 blutooth.ada mommys disini pernah pakai boleh share pengalaman.

2 Balas

Saya pakai brand youha gen1 RM200+ je double tapi yg china punya je. Ringan. Tambah insert 19mm sebab nipple kecik. Alhamdulillah boleh kosongkan breast dengan baik. Sambil buat keje rumah ke sana sini tauΒ² dah penuh. Sebelum tu try bearmom luxe advance tak sesuai. Berat lagi pulak breast jenis kecik. Mungkin tak sesuai yg jenis begitu.

youha ins tu baru sgt sis. pengganti ava 2. not sure sama dgn ava ke x. tpi mcm sye guna moozi s18. super silent. kira bila pump org sblh x dgr langsung. and x sakit. tau2 penuh je. and x bulky.