Dah turun lendir darah(ibu czer)

Saya ni penat dah sebenarnya . Penat ngan mulut doktor . Saya dah turun lendir darah 2 hari. Saya ibu czer anak pertama. Anak kedua ni pun kena czer juga . Sbb pakar dah nasihat tak boleh ada contraction dan kalau turun lendir darah dan darah terus pergi hospital. Sekarang saya kena tahan ward. Tp doktor ckp kena ada contraction baru boleh czer . Dalam report saya dah ada ckp xleh contraction. Sebaliknya saya pulak kena marah kenapa pilih czer . 😪 padahal pakar yg nasihat saya . Sekarang ni takde contraction lagi. Doktor cakap kalau harini masih takde, saya esok da boleh balik. Jadi skrg ni ada tak yg boleh kongsikan pape pengalaman ke nasihat ke apa saya nk buat kalau esok saya balik, tetiba jadi lagi teruk 😪#ingintahu #Sharing_dong_Bund

1 Balas

ssh jgk main dgn 2 berlainan..nk ikut pun payah.klu mcm tu jd ape2 report kt pakar la..sbb ikutkan pakar y tau awk mcm mne kan

3w ago

sbb pakar dah bgtau awk camtu..die xleh ambik mudah.sume y die bt tu bersebab.blh je bgtau pakar klau sy la.