Pergerakan baby

Saya next week dah kena start kira tendangan baby , saya risau sebab memang selalu tak aktif siang plus kdg tu busy kerja sampai tak perasan baby gerak , nanti dah cukup 28 minggu baby akan lebih aktif ke dari sekarang

1 Balas

makin bsr kndungan, makin sempit ruangan, makin slow gerak bby. so kena alert sentiasa, jgn sibuk dgn kerja sahaja. allow 5-10 minutes utk rehat dan fokus pd gerak bby.

7mo ago

28 w sy dah 3 hari kira.. harini terasa cm xbyk bby gerak tapi yg sya rasa cm ngilu2 je dkt area pundi kcing dan rsa cm dengup2 slow je ade ka tu kira bby dan cm mna kira nya klau slow sgt cm tu .. skrg dah nak kuk 6 ptg risau bby xaktif🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻