perancang keluarga

hi saya nak tnya, utk mmy fully bf. selain pil noriday pil apa lg ya sesuai dan tk kacau susu ibuuu sy tk bole mkn noriday migrain 😢 #bantusharing #Sharing_dong_Bund #bantujawab

1 Balas

Hye Saya dah try pil perancang Saya dah try depo Semua tu kacau hormon So doctor suggest pakai iucd sebab tak kacau hormon takda nak sakit2 kepala… Sis boleh minta consult dari doctor

5mo ago

Tak sakit sis Langsung tak sakit Doctor masukkan tak sampai 5minit pon… Saya buat di klinik swasta Murah cepat tak sakit boleh bukak bila2 masa n tak kacau hormon… Kalau tanya saya very recommended laa… Peluang untuk pregnant? Semua jenis perancang ada peluang sebab nama pon perancang kan… kurang2 kita jaga jarak…