Masih tak bersalin walaupun lepas dah due.

Saya nak tnya pengalaman yg beranak lepas daripada due date ataupun pada tarikh serah diri seminggu lepas due date. Ada komplikasi ke? Atau ada apa2 masalah tak pada baby? #firstbaby #firstmom

1 Balas

sy serah diri dan bersalin 40w7d. induce 2x tak jalan, stuck 6cm terus emergency czer sbb ketuban dh pecah lebih 12jam. lps habis bius operation 6 jam terus misi bawa bby ke katil, alhamdulillah sy blh bangun urus bby mcm biasa. bby kena jaundice pun sekejap shj.