mohon info

saya nak tanya , sekarang saya mengandung hampir 6 bulan , tarikh nikah saya bulan 11 ni , sewaktu lahirkan anak , mmg sah anak saya tak boleh berbintikan bapa biologi nya tapi dkt maklumat surat beranak maklumat nama bapak akan masukkan ke #pleasehelp

2 Balas

kalau masa buat buku pink da ada sijil nikah. nanti surat beranak bole letak nama bapa cuma tak bole berbin kan nama si ayah. maklumat ayah nnti takdaa la ksong

8mo ago

asalkan masa buka buku pink da ada sijil nikah. nanti kat surat beranak bhgian mklumat bapa takda kosong. tetap berbin kan abdullah

xperlu masuk , just tulis tidak berkenaan sahaja