33 minggu kluar spotting

Hi saya nak tanya, saya dah 33 minggu . Saya nak tanya ni spotting biasa atau tanda nk bersalin ye? Perut takde mngeras pun. Sakit contraction pun mcm tkde. Sbelum ni tkde kluar pun, ni kluar sbb tdi emosi sikit. Saya mnangis sbb biasa la kan hati ibu mngandung ni. Pstu tido jap, pstu bgun tido nk gi kencing, tgk2 ada spotting mcm ni. Apa tandanya eh? #firstmom #seriusnanya #bantusharing

33 minggu kluar spotting
1 Balas

sy pernah mcmni bila stress. bila sy calm down, relax...xde keluar dh.

3mo ago

ye. sbb tu klu blh buang sedih/stress jauh2