Pindah rumah

Saya nak tanya saya bakal pindah sebelum raya haji ini dari Perak ke Penang. Saya baru 21 minggu, nk tanya tentang appointment buku pink.. saya kena rujuk klinik kesihatan saya di Perak ni utk proses pindah ni atau saya boleh terus ke klinik kesihatan Penang nanti dan cakap nak sambung check up disana??#firstmom #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

Bgtahu dua dua. Klinik perak dan penang.