jatuh moto semasa pregnant

saya nak tanya, perlu ke saya buat scan lagi untuk week 15 ni? sebab haritu saya ada jatuh moto dengan suami saya masa otw balik dari kerja. selepas kejadian tu kami dah pergi scan, baby semua okay cuma heartbeat baby agak laju, mungkin sebab baru lepas kejadian. perlu ke repeat scan? setakat ni takde apa2 spotting/bleeding

3 Balas

tak perlu pon tak pe .. tapi kalau risau nak tgk keadaan latest baby boleh la . Kalau tak pon , tunggu next check up dgn nurse...

12mo ago

ohhh okay, thank you

boleh puan, utk kepastian keadaan baby, kalau Ade bleeding ke, trs ke emergency ye

12mo ago

okay baik, thank you

Hearbeat baby mmg sgt laju.. boleh je nanti repeat scan

12mo ago

ohhh mcm tu. okay baik. thanks ya