soalan untuk mommies yang emergency czer

saya nak tanya, mommies yang emergency czer. korang urut tak badan masa berpantang? saya tak urut dan selalu sakit kt ari². saya tanya² orang yang berpengalaman. semua cakap czer pun kena urut tapi tak kacau bahagian perut. sekarang risau peranakan jatuh. #SeriusTanya #bantusharing #firstmom #bantujawab #ingintahu

3 Balas

sy urut lps seminggu bersalin czer.cuma xkcau bahagian perut dan tempat luka.kalau xurut, angin.

urut. cuma dekat bahagian perut je tak urut. tuam2 dengan tungku je