Foci/white dot (titik putih) during baby scan.

Hi, saya nak tanya. Masa scan baby saya doctor perasan dan inform saya ada sikit foci dia bahagian jantung baby saya. Tapi doctor kata foci tu is common and baby saya sihat je. Cuma saya risau dan nak tanya experience orang lain sebab foci boleh jadi ada possibly untuk related disease yg lain. Thank you in advance. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Common tu.. Next detail scan akan nampak hilang dah dot putih2 tu