pregnancy test

saya nak tanya lebih 15minit pregnancy test naik 2 line tu adalah test yg betul atau dh unvalid . sbb sblum ni saya test tengok blik lepas 15minit dia jadi 1 line je . tapi kali ni 2line #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Sy ada pengalaman masa pregnant anak kedua, masa urine tu lalu kat UPT tu, tak naik double line, sy terus buang UPT tu dlm tong sampah. Lepas beberapa minit sy terfikir utk check semula UPT tersebut dan sy tgk naik double line, mmg betul sy pregnant 🥰 Sy pun pernah juga buat UPT tapi negatif je walaupun dah biarkan UPT tu lebih 15minit. Tapi ada juga org ckp, klu UPT tu dah lebih 15minit, takut alat tu dah tak betul bacaannya, wallahualam.. boleh cuba check lagi sekali..

1y ago

Ok sama2 awk semoga ada rezeki dan dipermudahkan segala urusan 🥰

Tgk manual dalam box pregnancy test tu sis. Kalau tak pasti lagi, buat sekali lagi lah. Kalau masih tidak pasti, pergi ke klinik test ja sana. Lagi accurate.

1y ago

baik