Hello mommies !

saya nak tanya laa sebab saya baru first time mengandung anak sulung ni. kandungan saya dalam 12 minggu macam tu then ada pendarahan berlaku. tak banyak tapi sikit dan ketul sikit sikit. lepastu perut kejap sakit kejap tak. itu normal ke atau tak normal ? sebab risaukan kandungan😭😭#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sepatut Nye trus ke klink..kna chek tkut dye lebih kepda nk keguguran..nti doc akn ksi ubt kuat kn rahim..jgn buat kje bert..trus refer emergency..doa yg baik² ye..

kalau ada bleeding, better check kat klinik