Hb Low and doc suggest cucuk bontot

Hi , saya nak tanya kot kot ada pglaman mcm saya 🥹 2minggu lepas , 7/6 saya checkup di KKIA hb drop 9.7 + air ketuban 7cm , then doc suruh tambah dos iberet sehari 2dos , and doc buat surat emergency refer pakar dble scan air ketuban , then doc pakar sana bagi date 14/6 repeat scan air ketuban , time 14/6 ni air ketuban pun dah normal , dah tak kena repeat scan, cuma kena jumpa pakar puan jee 28ni , and hb pun naik 12.7 (dalam gambar) . Tapi semalam, 21/6 saya ad checkup dgn KKIA balik , jumpa doc , then hb drop balik 9.6 🥹🥹 pastu doc nak cucuk bontot , then saya tanya laa kenapa dekat report hosp hb dah naik , tapi mesin KKIA still 9 🥹 , doc pon mcm pelik , tapi diaa cakap better ikut mesin diorang laa , nak elak risko hmm🥲 Patut ke saya dble check hb kat mana mana farmasi ?? kalau dble check kat farmasi , hb normal , then checkup balik dekat KKIA , hb still drop , agak2 nnti ad isu tak dgn pihak KKIA 🥹 #pleasehelp #firstbaby #hblow

Hb Low and doc suggest cucuk bontot
1 Balas

hb mmg boleh sng naik n drop..maybe masa awk check kt hosp naik..then lps smggu la kan awak ke kkia..drop.normal tu.ikut je kkia.sbb mmg awak akan frther check up kt kkia