harap ada yang boleh tolong tanpa judge

saya nak tanya kalau ada yang macam saya atau ada yang boleh bagi pendapat. saya preganant dh 8 bulan skrang, saya nikah kat thailand masa saya mengandung 3 bulan . saya tak daftar di malaysia lagi .. now bnyk cakap saya x boleh bin kan anak tu. padahal dulu sblum nikah , saya prmh bertanya dgn kawan dan ustaz, kandungan sblum3 bulan mcm. tu boleh bin/binti ayah dia.. bila saya dh nikah mcm ni pulak. skrang saya dah sarat , saya risau tentang anak ni lahir kesian dia nnt.. nk daftar kat malaysia pun mengunakan cost yg amat tinggi. saya buntu harap ada yg boleh bantu saya sangt, 😭😭 #worriedmomhere

2 Balas

Saya sarankan awak call pejabat agama daerah awak dan call JPN sekali. Lagi tepat info yang awak akan dapat.

kalau tak daftar nikah kat malaysia, awak tak boleh daftar kelahiran anak

3mo ago

Cubalah sis tnya pada yg arif… semoga urusan sis dipermudahkan..