19 minggu 5 hari

Saya nak tanya ibu ibu semua , adakah normal 19 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ?

148 Balas

normal je awk.. baby first ke?? biasa kalau first mmg lmbat sikit rasa😉

Akk slalu pregnan gurl x kuat gerak Tp klu boy..baby menendang2 terasa sgt

sy 19 week ade rasa tapi x kuat sangat harap2 bby oklh smpai lahir.. amin

me too..x rasa juga dh la baru vaksin dose ke 2..harap ok jea semuanya

sy 19 mnggu 5 hr da ade prgerakn lembut tapinya ,tpii halus jaa gytu .

normal sya dulu 26 week bru rasa sngt prgrakn diaa 😅

Normal ke 19minggu 5hari rasa sakit kt perut tempat bby tu dduk? 😞

saya awal lgi dah rsa..mcm kna jentik..16minggu mcm tu terasa dah...

sy dh rasa gerak2...bkn maij active lagi... kdg2 dia mengeras...

sama la 19 minggu suda tapi belum ada rasa pergerakan sis..😊