Najis bayi warna kuning hijau

Hi saya nak tanya. Bayi saya demam dan sakit perut. Dia kurang menyusu sangat. Tapi dia berak najis dia berbau agak busuk selalunya bau masam dan warna najis dia kuning kehijauan mcmtu. Maaf ya saya letak gambar sekali. Just nak tau. Risau sbb first mom ni #firstmom #firstbaby

Najis bayi warna kuning hijau
1 Balas

selalu kalau kuning hijau mcm ni sbb tak dpt hindmilk. kalau dia da demam byk hari n suhu pun tinggi, better bawa jumpa doktor la, tambah sakit perut kan. risau juga.