Tanda Keguguran

Saya nak tanya,, baby 6week, doc mengesahkan saya terdapat tanda keguguran. Apa yang perlu saya buat? Tapi tadi scan nampk dah kantung baby. #First_Baby ##ingintahu #pleasehelp

2 Balas

banyakkan bedrest, kurangkan bergerak & elakkan dari buat apa apa kerja sementara ni 🤗 elakkan angkat berat . 6w memang namoak kantung sahaja . makan makanan berkhasiat & elakkan minuman caffeine & malt

Boleh saya tahu apa tanda keguguran tu? Sbb saya pun tgh 6w belum scan lagi

2y ago

Sakit perut teramat dan kluar warna merah coklat (ini tanda saya)