Nak tanya mommiessssss

Saya nak tanya ada tak sesiapa ada pengalaman mcm saya. Should be dah masuk 7weeks tapi saya baru pergi klinik for comfirmkan pregnancy. Tapi bila check baru nampak kantung dan ukuran baru 4weeks5days.Ada tak mcm saya? Rasa risau #Firstimebeingmom#SeriusTanya

3 Balas

sama mcm saya 2 mnggu lpas...ikutkn 8 week.. check bru ada kantung. doc sruh dtg 2 mnggu lgi.. lpas scan baru ni alhamdulillah dh ada baby n degupan jantung .

3mo ago

saya check tu baru 6 week .. ada kantung saja

Kalau irregular period normal. Kena dtg lagi 2 weeks kan

normal.