BLEEDING TAPI MASIH SELAMAT SAMPAI BERSALIN

Saya nak tanya .. ada tak ibu² yg bleeding di awal keham ilan tapi bukan keguguran..dapat bertahan sampai selamat bersalin? Boleh bagi pandangan,tips atau apa² utk hentikan pendarahan ni . #6w5d

3 Balas

saya dulu anak first bleeding teruk.. selamat sampai 7 bulan.. tapi memang kena pantauan doktor lah.. kena bed rest. berhenti kerja lagi tau.. kena rileks je. hasilnya anak saya lahir pramatang 7 bulan. skrg da 3 tahun anak. skrg pregnant anak ke 2.. doakan X bleeding cam dulu

1y ago

turun darah yg banyak. mula tu terasa satu ketul besar jari keluar dan diikuti dgn darah2 cair banyak.. penuh pad..kena warded untuk pantauan doktor.. kes boleh jadi saya terlalu aktif bekerja.. naik turun tangga naik LRT MRT semua..

sy dulu first bby pun ada spotting sikit. 36w pregnant pun ada bleeding sampai admit. then alhamdulillah sampai klua bby okay selamat ☺️ kalau bleeding yg banyak sgt boleh refer doctor ye sis. ❤️

1y ago

alhamdulillahh..semoga saya pun diberi keajaiban mcm ni juga...aaminn

Saya pun bleeding ni, harap result malam ni okay

1y ago

Saya pun sama week 6. Bleeding still lepas injection prolucton dan makan ubat duphaston. Tak senang hati jugak