Pregnant 20 minggu.

Saya nak tanya ada siapa2 bela kucing sepanjang pregant tak ?? Ade yang sunatkan kucing semasa tengah pregnant?? Waktu bersalin kan atau lepas bersalin ade ape2 kesan ke macam jalan nk bersalin susah buka dan sebagainya?? Saya risau kalau mandulkan kucing waktu saya tengah pregnant, akan menyukarkan proses bersalin. Jadi ada pendapat takk dari yang lain ? #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Awak percaya ke benda² mcm tu, sy pun tengah peknen 5bln bela 10ekor kucing semua tak sunat, kita doa je yg baik² jgn fikir yg bkn² dan jgn la ikut sgt ckp org

Kalau awak Muslim, boleh jatuh khurafat jika percaya.