macam mane ye saya tidak lalu makan awal mengadung

saya nak makan pun tidak ada selera ke tuh pekara biasa bagi awal mengadung 🥲#firstmom

3 Balas

Sya pun mula2 tak lalu mkn sis lagi2 makan nasi mmg tak bole nak telan , tpi sya minum jus mamariam ni dh 2hari alhmdulillah ada rasa kurang sikit loya dan selera mkn pun dh oke sikit dri sblum ni cuba minum jus mamariam sis mnatau dpt balik selera makn tu smula

1y ago

thankyou sis 🥺

perkara biase sbb skrg Pon sy tgh alami bnde yg same mcm awak . skrg da 8w4d

1y ago

oh okey tq bagi thu🥹

perkara biasa kot. saya takleh makan first trimester sampai berat turun

1y ago

saya pun mcm tuh lh😭hmm