Susu Badan

Hello saya nak bertanya. Saya skarang kandungan dah masuk 20 minggu alhamdulillah. Skarang ni payudara dah start rasa sengal sengal. Saya saja je picit urut sikit bagi lega. Tapi masa picit tu kluar mcm cecair putih ? Kuning sikit. Tu kira susu/colostrum ke? Normal ke 20 minggu dah hasilkan susu badan? #firstmom #firstbaby

2 Balas

normal time pregnant body dah start hasilkan susu. tapi awak jangan pulak picit atau pam bagi keluar susu, nanti boleh trigger contraction pulak

1y ago

Ouh baik baik terima kasih jawabkan

Normal je awak . Susu terhasil masa 16minggu prgnnt . Cuma awak kene rajin cuci .