assalam momy2 nak tanya kalau baby baru sebulan naik kapal trbang ada ke perlu buat surat atau apa2?

saya nak balik smnjung bawa baby saya baru sebulan .. masa naik kapal airsia tu ada ke org2 drng minta surat atau perlu sediakan apa2 sblum ke kapal trbng? mana tau momy2 kat sini tau🥰 #f1rstimemom

2 Balas

saya baru ja bwa baby saya sebulan naik flight ke sabah sambung pantang sini on 29 jun, baby perlukan surat beranak je sis. n makesure baby dh dpat kelulusan dripada kk yg kita followup, baby okay untuk fly ataupun tidak.

1y ago

takda risiko sis kalau baby sihat. saya pakaikan earbud baby untuk kurangkan tekanan masa takeoff dan landing. lagipun dlm flight 2 ke 3 jam je.

apa2 refer doktor dlu

1y ago

dah tnya nusre dia ckp tk perlu