MISSCARRIAGE

saya misscarriage 30/8 dah 9weeks masa tu tapi smpai skrg x period lagi,,..pantang 2 minggu lepas 2 minggu dah bersama tapi buang luar..cuma sekarang kepala sakit ada loya tapi x kerap..breast pn ada masa jek sakit..kenapa ye??atau mmg period akan lewat sgt..sbb sblm ni pernah misscarriage tapi lpas 3 minggu tu period dtg mcm biasa.. #ttc5tahun#thirdbaby#1daughter

4 Balas

mcm saya sis bru² nih gugur 25/9 , lepas je daripada tuh. saya rasa tak lalu nk mkn nasi, period pon tk dtg, saja lh test upt alhamdulillah naik double line🥰. doc suruh tunggu 6 bulan kalau nk ngndung, dh lekat nk buat cm mn kn rezeki alhamdulillah

2y ago

skrg blom check lagi upt..sebab risau pun ada

sy ari tu kguguran masa 1/6 lpas 2mggu cek upt daa ne- lepas tu bru bsama suami sbb mmg plan nak ada baby awl. Alhamdulillah lekat lg & skng daa 17week. Doakn smoga sy & baby sihat & selamat mlhirkn nnt 💛 Amin

2y ago

amin semoga dipermudahkan ye..

check upt untuk hcg. Usually kalau symptoms hamil masih ada, itu tandanya ada baby atau dah lekat

cek upt