Minum Dari Sebelum Pregnant

Saya minum susu Anmum dari start TTC sampai dah pregnant. Memang bagus.

5 Balas

Sy pun suka susu ni. Alhamdulillah, masa 1st trimester mmg tak ada selera makan langsung, nasib baik susu anmum ni boleh minum.

tak baguih untuk ibu mengandung yg ada gdm. ...yg kemungkinan ada pun tak elok ...sbb gula dalam ni banyak...

kalau ada kencing manis time pregnant , x boleh ambil susu ni doktor ckp . sbb banyak kandungan gula

sblom mgdung blh minum ka.. sbb kawan saya ckap untuk org mgdung je.. blh..

2y ago

tq

mmg betol bagus....sye hb low....minum susu ni...hb naik elok