Sangkut Gdm

saya minggu lepas bru saja dsuruh utk minum air gula masa 16weeks. results kluar harini. dan nurse pun ckp saya kena gdm 😌 saya rasa risau sgt. ada apa2 effect dkat baby tak? apa yg perlu saya buat? isnin nanti dtg klinik sbb result gula tinggi. #firstmom#ingintahu #firstbaby

2 Balas

u try ikut je pakar pemakanan suggest. hehe. yg pntg u jangan stress dan down sbb u kena gdm dan jaga makan betul2. manis2 u stop, u makan atau minum manis kadang2 je.

2y ago

terima kasih krna mmberi respon

Effect tu ada, cuma as long as ikut nasihat dktr & misi, inshaAllah baik2 sahaja

2y ago

terima kasih jawab pertanyaan saya