Kehamilan Pertama

Saya mengandung 5w5d tapi belum pegi buat confirmation scan .. cuma saya nak tanya, saya flat tummy dan adakah normal untuk 5w5d for first experience preg? Dan bilakah waktu kita boleh rasa degupan/denyutan baby? #ingintahu

1 Balas

Normal... Smpai 20 weeks pon mgkin flat ikut jenis badan momy, utk heartbeat bermula 6 weeks dah boleh nampak, kalau xnmpk lg doktor akn suruh repeat scan another 2 weeks, dan tarikh yang sis letak tu mgkin x sme dgn weeks baby, sangat jarang weeks baby tepat dgn tarikh last period kita tu

1y ago

okay awak.. thank you 🤍