4 hari sakit perut

Hi, saya mengandung 14 minggu.. skrg hari2 sakit perut.. asyik buang air besar. malam tak boleh tidur angin teruk sangat. Terjaga tengah malam makan panadol. Risau keadaan baby… siapa pernah jadi macamni? Boleh bantu..#firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Ada salah mkn apa2 ke yg selalu buat nk buang air besar tu? Pedas2 ke masam2 sgt ke. Selagi tk sembelit atau cirit birit ok je kot, klu cirit birit boleh buat badan dehydrated 😅 klu jd gassy tu scientifically sbb digestion pregnant mom slow sikit, sbb tu terasa bnyk angin/asyik nk kentut

Sis ada makan yg terlampau pedas ke atau terlampau masam. Kalau saya angin trok sngat muntah2 je. Kadang perut sakit kdg terlebih makan pedas😊

Skit perut mcmana tu.. memulas ke.. sakit kt ari2 ke? Untuk lebih secure better g klinik.. mnta nasihat doc sis..