Sakit belakang

Saya mengalami sakit belakang. Sangat susah untuk lakukan kerja dan tidur. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Balas

saya sedang mengalaminya 🤭 kandungan dah 35w. sakit belakang,sakit kat tulang punggung. duduk lama tak boleh..baring pun nak kena cari posisi yg selesa. kadang mengiringi ke kanan,kadang ke kiri..sambil peluk bantal peluk. tu je yg selesa. kadang² saya letak bantal nipis kat bahagian pinggang..