maaf saya nk tanya ?

saya late period dah 9hari biasa saya priod 15hb tapi ni xperiod lagi ..last priod 21/12 .. jadinya saya buat upt samar2 and naik double Line tapi Harini ade coklat2 MCM period tu .. adakah saya mgndung atau saya datang priod ? MCM biasa .. tapi saya buat upt tu sebelum ni samar2 .. ada yang boleh jawab kn soalan saya x ??

2 Balas

Sis better g klinik, doc akan amik drh beta hcg sis nk tgk hormon pregnant sis brp, kalau diorg scan ad kntung dlm rahim. Kemungkinan akan d beri duphaston(kuat rahim) atau injection tujuan y sama utk kuatkan rahim.

4mo ago

ouh Sebb sekarang pun dia cm datang period tu .. saya xthu lah cmne biasa priod saya segugut teruk tapi ni xsgugut cuma rse cramp perut je

sy pun last period 21/12 ..tdi cek upt samar

4mo ago

cuba akak cek sekali agi .. insyallah ade rezeki akak .. MCM saya cek upt samar2 skli priod 😭 .. insyallah ade rezeki akan dtg lagi .. semuanya kuasa Allah