Hi mommies, upt saya samar² perlu ke saya test semula guna upt yg lain? Bgaimna cara buka Buku pink?

Saya last period 22hb Jan, ikutkan mmg dh lewat seminggu saje test guna upt RM5 ini, accurate ke results dia? Atau saya kena beli test yg lain utk double confirm? Tambahan, Saya nak tanya kalau nk buka buku pink mcm mana procedure nye? Saya tinggal di Ipoh, Perak. #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

Hi mommies, upt saya samar² perlu ke saya test semula guna upt yg lain? Bgaimna cara buka Buku pink?
1 Balas

Cuba test guna clear blue pulak. mahal sikit la tp accurate. boleh bukak buku pink sebelum 12w ya. pegi kk terdekat utk dia bg tarikh appointment bukak buku pink. t.care sis. mkn folic acid ya jgn lupa ♥️

2y ago

baik noted tq ya sis.. ya saya lepas test ni terus start makan asid folik, terima kasih sekali lg ya.. 💕